Karlberg Skog & Industri

Västmanlands län

Information

Karlberg Skog & Industri är ett bolag som finns i Kungsör. I Karlberg Skog & Industri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlberg, Per Jörgen som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlberg Skog & Industri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karlberg Skog & Industri på telefon .

Konsultverksamhet inom skog och industri. Konsultverksamheten i skogen avser miljö och skötsel samt rådgivning, kultur och gräns utmarkering samt plantering, röjning, gallring och avverkningsuppdrag. Industriell verksamhet avser att hjälpa till att miljö- och kvalitet certifiera, hantera farliga avfall och då från sortering till transport samt säkerhetsrådgivning för transport av farligt gods.

Idag är Karlberg Skog & Industri av bolagstypen Enskild firma.

Karlberg Skog & Industri är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Karlberg Skog & Industri innehar ej F-skattsedel och Karlberg Skog & Industri är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlberg Skog & Industri så är det följande:

Karlberg Skog & Industri har 690417-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.