ResPro

Västmanlands län

Information

680702-XXXX är organisationsnummer för bolaget ResPro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ResPro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som ResPro finns i.

ResPro har varit registrerat sedan 2006-11-28 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ResPro så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ResPro är och det finns flera bolag i Kungsör som också är .

Firmatecknare för ResPro är följande:

Vill ni komma i kontakt med ResPro så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med byggnadsvaror, handel med renoveringsprodukter för ROT-projekt inom husbyggnad och anläggning. Betong-fasadmaterial, tätskikt, fix och fogmaterial för våtutrymmen etc. Entreprenadverksamhet med utförande av fasad-betonglagningsarbeten inom husbyggnad och anläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ResPro och det är Lundin, Viola Rose-Mari som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,