Casper Hellum Trading

Västmanlands län

Information

680313-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Casper Hellum Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Casper Hellum Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som Casper Hellum Trading finns i.

Casper Hellum Trading har varit registrerat sedan 2006-04-04 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Casper Hellum Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

Casper Hellum Trading är och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är .

Firmatecknare för Casper Hellum Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Casper Hellum Trading så kan ni göra det på telefon genom 0227-31646 eller genom brev på följande adress:

Handel med textilier, kläder, sportartiklar, mode, interiör och hårdvaror. KOnsultation och rådgivning inom parti- och detaljhandeln. Försäljning och produktion av konsthantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Casper Hellum Trading och det är Hellum, Casper som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,