Backyard Business

Västmanlands län

Information

Backyard Business hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Backyard Business finns. I Kungsör så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Backyard Business tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Backyard Business har haft sedan 1999-01-01. Backyard Business har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Backyard Business så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-30138.

Kungsör arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Backyard Business har idag 640527-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Backyard Business

Bolaget skall bedriva uppfödning och inackordering av hästar. Underhåll och reparationer av fastigheter. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Backyard Business så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hurtig, Anna-Carin som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .