Maria Gylte Administration

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsör och Maria Gylte Administration är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Maria Gylte Administration är ett av dem. Statusen för Maria Gylte Administration är att Bolaget är aktivt.

Maria Gylte Administration är ett Enskild firma och skapades 2004-09-29. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där företaget finns i jobbar för att företag som Maria Gylte Administration ska trivas.

Maria Gylte Administration är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Kungsör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Administrativa tjänster, administrativ konsultation, utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maria Gylte Administration är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Maria Gylte Administration och det finns flera företag som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Maria Gylte Administration så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-10318.

.

De som är på något sätt har med Maria Gylte Administration är Gylte, Lena Maria Viktoria som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Maria Gylte Administration har 640224-XXXX som sitt organisationsnummer.