GELA Consulting

Västmanlands län

Information

630926-XXXX är organisationsnummer för bolaget GELA Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GELA Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som GELA Consulting finns i.

GELA Consulting har varit registrerat sedan 2007-09-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för GELA Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

GELA Consulting är och det finns flera bolag i Kungsör som också är .

Firmatecknare för GELA Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med GELA Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0227-23160 eller genom brev på följande adress:

Affärskonsultation inom ekonomi och logistik

Det finns olika personer som har en koppling med GELA Consulting och det är Suomela, Arto Antero som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,