City Cykel & Video

Västmanlands län

Information

City Cykel & Video hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där City Cykel & Video finns. I Kungsör så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. City Cykel & Video tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket City Cykel & Video har haft sedan 1994-01-01. City Cykel & Video har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till City Cykel & Video så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-511523.

Kungsör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

City Cykel & Video har idag 610502-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för City Cykel & Video

Försäljning och reparation av nya och beg cyklar och sportartiklar. Försäljning av presentartiklar, Tv, video,mm. Uthyrning av videokassetter.

I City Cykel & Video så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pauna, MARKKU Kalevi som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .