Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsör och Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård är ett av dem. Statusen för Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård är att Bolaget är aktivt.

Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård är ett Enskild firma och skapades 1999-10-20. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård ska trivas.

I Kungsör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

fotvård, medicinsk fotvård, massage, vaxning spa, hudvård av olika slag bl.a med ansiktsbehandling, massage försäljning av fot och hudvårdsprodukter (skor strumpor, o dyl + krämer, salvor, hudoljor etc)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård inte är momsregistrerat.

Idag är Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård är Karlsson, Eva Margareta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fotsulan Eva Karlssons fot och hudvård har 610111-XXXX som sitt organisationsnummer.