Arena MoVia Marknadskommunikation

Västmanlands län

Information

Arena MoVia Marknadskommunikation är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Arena MoVia Marknadskommunikation finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arena MoVia Marknadskommunikation är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-15.

Arena MoVia Marknadskommunikation som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-12-06. Men sedan 2007-03-22 så har Arena MoVia Marknadskommunikation varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arena MoVia Marknadskommunikation så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8085055.

Kungsör arbetar för att företag som Arena MoVia Marknadskommunikation ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arena MoVia Marknadskommunikation. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Försäljningsuppdrag med inriktningen spontanidrott (sportidrottsanläggningar samt syntetisk is) samt därmed förenlig verksamhet. Förmedling med inriktning att vara länken mellan konferens och eller grupparrangemangsköparen och ett mindre antal arrangörer uppdragsgivare (såsom konferensanläggningar och andra liknande anläggningar samt kommuner). Affärsutveckling samt därtill förekommande verksamheter.

Firmatecknare för Arena MoVia Marknadskommunikation är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arena MoVia Marknadskommunikation och det är följande personer, Ornell, Alf Michael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Arena MoVia Marknadskommunikation är 600226-XXXX.